Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ερρικα Πρεζεράκου συγκινεί με ένα ακόμη μήνυμά της για την κόρη της αδερφής της που δίνει μάχη με τον καρκίνο. «Προσευχήσου για τα πράγματα που αγαπάς», είναι το μήνυμα που έγραψε η Ερρικα Πρεζεράκου με μια φωτογραφία από τις διακοπές της. Η Αναστασία βρίσκεται με τους γονείς της στην Αμερική και δίνει μάχη για τη ζωή της. 

Η Έρρικα Πρεζεράκου τον τελευταίο χρόνο και η οικογένειά της έχουν περάσει πολλά, με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της που δίνει η μικρή Αναστασία αλλά και με το ατύχημα που είχε με σκάφος η ίδια το περασμένο καλοκαίρι, και κατά το οποίο ακρωτηριάστηκαν δάχτυλα από το χέρι της, συνεχίζει να ελπίζει ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Η 7χρονη Αναστασία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία. Η Ερρικα Πρεζεράκου με αυτή την ανάρτησή της εύχεται στη μικρή Αναστασία να προσεύχεται για τα πράγματα που αγαπά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA