Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για τον φιναλίστ του τελικού του Survivor, Σάκη Κατσούλη, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου. «Δεν θέλω να κερδίσει αυτός», δηλώνει. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης - Το προφίλ των φιναλίστ του τελικού

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κυρία Χαραλαμποπούλου ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης «τόλμησε να στείλει μήνυμα στον σύντροφο της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη». Σύμφωνα με την ίδια, ο Σάκης είναι ένα άτομο που δεν μπορείς να εμπιστευτείς, καθώς έχει «χίλια πρόσωπα». 

«Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη, ούτε αντάλλαξα βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο. Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor 4 για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα... Αντί να πάρει εμένα τηλέφωνο. Τον πήρε ειρωνικά τηλέφωνο», είπε η Γεωργία Χαραλαμποπούλου. 

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης Μαριαλένας - Σάκη, η ίδια είπε: «Εγώ θα την συμβούλευα από τη στιγμή που θέλεις παιδί μου "προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου". Δεν τον πιστεύω πια.. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα.. Δεν θέλω να κερδίσει αυτός. Δεν γουστάρω... Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, δεν υπολογίζω κανένα κόστος. Έτσι γουστάρω, έτσι τα λέω». 

Έκλαψε η Μαριαλένα 

Η Μαριαλένα μίλησε στον ΣΚΑΙ για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ θέλησε να αναφερθεί και στο ήθος του Γιώργου Λιβάνη, ξεσπώντας σε κλάματα για τον τραγουδιστή. «Έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor, εμφανώς συγκινημένη.

«Είναι λίγο περίεργο και εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από τον Γιώργο, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί. Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», συνέχισε η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα μετά το τρίτο λεπτό: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA