Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Μέριλιν Μάνσον, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για επίθεση εναντίον ενός εικονολήπτη. Ο Μάνσον παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες μετά από συμφωνία που έγινε μεταξύ των δικηγόρων του και την Αρχών του Νιου Χαμσάιρ. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου: Οριστικό αντίο για την Φωλιά των Κου Κου - Τα καρφιά on air 

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Μέριλιν Μάνσον αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να πληρώσει εγγύηση. Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση έγινε τον Αύγουστο του 2019 σε συναυλία στο Bank of New Hampshire Pavilion του Νιου Χάμσαϊρ. Ο Μάνσον αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για πλημμέλημα για το περαστικό επίθεσης σε βάρος εικονολήπτη. Εάν καταδικαστεί, ο ίδιος αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης και πρόστιμα έως 2.000 δολάρια.

Ο Χάουαρντ Κινγκ, δικηγόρος του Μάνσον, σε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό του, είπε ότι του τραγουδιστή του αρέσει να είναι «προκλητικός στη σκηνή, ειδικά μπροστά στην κάμερα». Παράλληλα ισχυρίστηκε πως «όλος αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος αλλά παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεργαζόμαστε με τις αρχές, όπως έχουμε κάνει καθ 'όλη τη διάρκεια». 

Επίσης το γραφείο του σερίφη στο Λος Άντζελες ερευνά και καταγγελία που έγινε σε βάρος του Μάνσον για ενδοοικογενειακή βία από το 2009 έως το 2011, την περίοδο που ο τραγουδιστής διέμενε στο Χόλιγουντ. Τον Φεβρουάριο η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ κατηγόρησε τον Μάνσον για «φρικτή» κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Μετά την Γουντ, ακόμα τέσσερις γυναίκες κατήγγειλαν τον Μέριλιν Μάνσον για βία, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA