Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις  αντιεπιστημονικές απόψεις και θεωρίες που αναπαράγει σχετικά με τον κορονοϊό και το εμβόλιο και τα οποία τον έχουν αναδείξει σε… ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος, συνεχίζει ο τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος, αναφερόμενος ξανά στο 4ο κύμα της πανδημίας. Αυτή τη φορά meνέα ανάρτησή του στο Facebook του μπήκε στο «στόχαστρό» ο μ.ο. ηλικίας των νέων κρουσμάτων.

Διαβάστε ακόμη: «Οι ειδικοί σε κρατάνε φυλακή»: Τραγούδι έβγαλε ο Γρηγόρης Πετράκος για τους αρνητές του κορονοϊού

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Το 4ο κύμα!

.... και μην ακούσω για τα "κρούσματα"...

Ο μέσος όρος τους είναι 27 χρόνων, δηλαδή ως επί το πλείστον νέοι, ασυμπτωματικοί, ΥΓΙΕΙΣ, θετικοί σε αναξιόπιστα τεστ...», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Δεν υπάρχει τέταρτο κύμα»

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ανάρτηση ο Γρηγόρης Πετράκος δείχνοντας ασέβεια προς όλους όσους νοσούν αυτή τη στιγμή με τον ιό και όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, ανέφερε πως δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητούσε να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα.

Aνέφερε μάλιστα ότι έχουμε φτάσει στην ανοσία καθώς το 50% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί και άλλο 20% έχει νοσήσει με κοροναϊό και άρα έχει αντισώματα. Βέβαια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στη χώρα μας έχουν καταγραφεί επίσημα συνολικά 433.021 (μέχρι τις 8 Ιουλίου), αριθμός που – ακόμα και με μαθηματική αναγωγή για τον πραγματικό αριθμό των μη καταγεγραμμένων κρουσμάτων – απέχει πάρα πολύ από το 20% του πληθυσμού…

Επίσης, στη βιάση του να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, ο Πετράκος αυτοαναιρείται, καθώς τελικά χρησιμοποιεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων – ναι, αυτών που αμφισβητεί τόσο καιρό – για να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του. Ανέφερε ακόμα ότι «μας κρύβουν φάρμακα» και πως τα «νοσοκομεία είναι άδεια από Covid και γεμάτα από παρενέργειες».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Από το Νοέμβρη ως τον Ιούνιο έφυγαν 12.000 άνθρωποι με Covid. Αυτούς τους μήνες είχαμε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, εστίαση και διασκέδαση ήταν ΚΛΕΙΣΤΑ!!! Και τώρα θα μας πουν οι οικονομικοί εκτελεστές ότι η “υπερμετάδοση” (για γέλια και μόνο η λέξη) γίνεται εκεί… Μήπως να ψάξετε ΠΟΥ χάσαμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και ΓΙΑΤΙ;;;;

Σίγουρα πάντως ΌΧΙ στη διασκέδαση και την εστίαση! Μήπως να ψάξετε ΠΟΙΟΙ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψουν το κακό;;; Ποιοι απέκρυψαν έως και φάρμακα που έχουμε;;;; Σταματήστε το παραμύθι!

-τα νοσοκομεία είναι άδεια από Covid… είναι γεμάτα από παρενέργειες…

-οι νοσηλείες μειώνονται συνεχώς

-οι θάνατοι έχουν εξαφανισθεί

-είναι κατά καλόκαιρο

-δεν υπάρχει 4ο κύμα και αηδίες πάρα μόνο στα ψεύτικα “κρούσματα”.

– έχει εμβολιασθεί το 50% των ενηλίκων

Και άλλο ένα 20% έχει περάσει Covid έχουμε φτάσει στην περιβόητη ανοσία!

-η μετάλλαξη Δ είναι πολλές φορές πιο ακίνδυνη από το αρχικό στέλεχος!

Δε μας νοιάζει που είναι πιο μεταδοτικό. Ανοίξτε τα όλα! Αφήστε μας να ζήσουμε! Φύγετε από το σβέρκο μας!!!».

Κόντρα με Λιάγκα και ΜΜΕ

Ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτηση που έκανε χθες, Παρασκευή στο Facebook τα έβαλε με τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο για κάποιο λόγο αποκάλεσε Λιάγκο και τον οποίο «προκάλεσε» να τον καλέσει για μία ζωντανή και τετ-α-τετ συνέντευξη για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και να μην γίνεται δέκτης σχολίων ενώ απουσιάζει. Παράλληλα στρέφεται κατά των ΜΜΕ που του ασκούν κριτική χαρακτηρίζοντάς τα «πετσωμένα κυβερνητικά site» και ότι «βγάζουν αφρούς από το στόμα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω.

Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει...

Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε - κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;;

"Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο"....

Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά...;;;

Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να "επηρεάζετε κόσμο" κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας...

Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματα μας!!!

Αυτη είναι η διαφορά μας...

Γι αυτο βγάζετε αφρούς...

Καλό Σαββατοκυριακο!».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgreg.petrakos%2Fposts%2F4211691862210456&show_text=true&width=500

Βαγγέλης Περρής κατά Γρηγόρη Πετράκου

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη στην εκπομπή «Πρωινό» έγινε θέμα η «επίθεση» του Γρηγόρη Πετρτάκου στον Αρκά, με τον Βαγγέλη Περρή αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετούνται με επικριτικό τρόπο κατά του τραγουδιστή.

Ο Βαγγέλης Περρής μάλιστα παρότρυνε τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει αυτοψία σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και να δει τους ανθρώπους να «είναι σαν τα κοτόπουλα» και οι συγγενείς τους να λένε «μακάρι να είχα προλάβει». «Ας πάει σε ένα νοσοκομείο, είχα το θλιβερό προνόμιο να το δω με τα ίδια μου τα μάτια και να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. Εδώ βλέπουμε κάποιος να έχει πάρει φωτιά και να λέει κακομοίρη Αρκά εσύ έχεις πάρει», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Οποιοσδήποτε είναι κατά του κ. Πετράκου και των συν αυτώ βγαίνουν και καταγγέλλονται ότι τα παίρνουνε. Οι γιατροί οι οποίοι μιλάνε επιστημονικά τα παίρνουνε. Οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου είναι από τους καταχθόνιους που κυβερνούν μέσω μίας πυραμίδας που βρίσκεται σε μία έρημο. Ο Αρκάς είναι κακομοίρης. Ο Δρογώσης θέλει να γίνει διευθυντής στην ΕΡΤ. Βγαίνουνε και λένε απίστευτα πράγματα εναντίον αυτών το οποίο κάνουνε είναι απλώς να βλέπουμε στοιχεία. 4 εκατομμύρια θύματα εχθές στις 21:21 εχθές ήταν που ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί, ότι δεν υπάρχουν», προσέθεσε. «Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή», κατέληξε.

Τα σκίτσα του Αρκά

Υπενθυμίζεται πως στο «στόχαστρο» του Γρηγόρη Πετράκου βρέθηκε ο Αρκάς με αφορμή δύο σκίτσα τα οποία δημοσίευσε στο Facebook, σχολιάζοντας τη στάση των αρνητών του εμβολίου. Στο ένα σκίτσο αναφέρει «Οι ψεκασμένοι λέμε όχι στα εμβόλια!» και δείχνει έναν άνδρα στο περβάζι ενός σπιτιού το οποίο έχει πιάσει φωτιά και ο οποίος αρνείται τη βοήθεια του πυροσβέστη υποστηρίζοντας ότι τον βλέπει για πρώτη φορά. Στο δεύτερο σκίτσο διακρίνεται ο χαρακτήρας σοφός γέροντας του Αρκά ο οποίος συλλογίζεται λέγοντας, «Eγκαταλείψτε!... Απέναντι στη βλακεία είμαστε άοπλοι!».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2312474802222002%26id%3D352589524877216&show_text=true&width=500

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν την «έκρηξη» του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος απάντησε στην ανάρτηση και χαρακτηρίζει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, «πειραματικό σκεύασμα» και προβαίνοντας σε χαρακτηρισμούς κατά του Αρκά, με εκφράσεις όπως «κακομοίρη» και «απογοήτευση». Πάντως το σχόλιο του τραγουδιστή δείχνει να έχει διαγραφεί.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου

«Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους παρά για τα χρήματα και την εξουσία... Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν... Πού την είδες τη φωτιά;;;; Μόνο εσύ καίγεσαι απ' ό,τι βλέπεις.... Τι απογοήτευση!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA