Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφησε για λίγο τις διεθνείς πασαρέλες και θέλησε να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο στη Μύκονο η Joan Smalls. Το  super model από το Πουέρτο Ρίκο που έχει περπατήσει σε κορυφαία ντεφιλέ παγκοσμίως και έχει υπάρξει άγγελος της Victoria's Secret, από την πρώτη στιγμή που πάτησε στη Μύκονο, θέλησε να γνωρίσει κάθε ομορφιά του νησιού.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας η Joan Smalls βγήκε έξω μαζί με φίλους της, στα Ματογιάννια και σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά. Μάλιστα, η Joan Smalls ανέβηκε στην σκηνή και απόλαυσε για λίγο το πρόγραμμα συμμετέχοντας και αυτή σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη:Bella Hadid: Εκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες με χρυσό κόσμημα στο γυμνό της στήθος

Η συνάντηση των Dsquared με τη Joan Smalls στη Μύκονο

Την ίδια περίοδο στη Μύκονο βρίσκονται και οι Dsquared. Τα αδέρφια Din και Dan ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο στο νησί των ανέμων και γι' αυτό το λόγο έρχονται στη χώρα μας και πολλά μοντέλα. Οι Ιταλοί σχεδιαστές συναντήθηκαν στο νησί των ανέμων με τη Joan Smalls και πέρασαν λίγη ώρα μαζί. 

Η Μύκονος και φέτος έχει γίνει τοπ προορισμός διακοπών και αυτό φαίνεται από τους celebrities που το έχουν επισκεφτεί. Τώρα, λοιπόν, που το σχεδιαστικό δίδυμο θα αποκτήσει και τον δικό του χώρο όλο και περισσότερες αφίξεις θα έρθουν στο νησί. Το εστιατόριο που θα ανοίξουν οι Dsquared λέγεται «Ceresio 7». Το ξεκίνησαν στο Μιλάνο και φέτος πήραν την απόφαση να το φέρουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αγαπηmένο τους νησί, με μια επένδυση που άγγιξε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA