Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόρη της Julia Roberts και του συζύγου της, Daniel Moder μεγάλωσε και πριν λίγες μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πατέρα της. Η Hazel Moder, που θα κλείσει τα 17 τον ερχόμενο Νοέμβριο βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών για να παρακολουθήσει την ταινία του Sean Penn, Flag Day, στην οποία ο μπαμπάς της είναι διευθυντής φωτογραφίας.

Διαβάστε ακόμη: Bella Hadid: Εκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες με χρυσό κόσμημα στο γυμνό της στήθος

Περπάτησε μάλιστα στο κόκκινο χαλί, φροντίζοντας όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Η εμφάνισή της ήταν διακριτική, με ένα σεμιζιέ φόρεμα και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.

https://twitter.com/PaCheCochita/status/1415277954154762240?ref_src=twsrc^tfw

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνισή της σε red carpet και μία από τις σπάνιες φορές που επιλέγει να βρίσκεται κάπου όπου υπάρχουν φωτογράφοι.

Η ταινία Flag Day που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών είναι η νέα δουλειά του Sean Penn, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ συμμετέχουν και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Robin Right, η Dylan και ο Hopper Penn.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA