Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξη και μίλησε για την Δέσποινα Βανδή, τη γνωριμία και την κοινή τους πορεία ζωής. Ο πρώην άσσος της στρογγυλής θεάς αποφεύγει τη δημοσιότητα, αλλά μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1, πέρυσι το Πάσχα, στο πλαίσιο της συνέντευξης της Δέσποινας Βανδή στην ίδια εκπομπή.

Διαβάστε ακόμηΔέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Από την πρώτη ματιά στο Γκάζι στο διαζύγιο 22 χρόνια μετά

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε» είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. «Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω «θέλω να παντρευτούμε». Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί.

Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι «παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος, αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας, πάμε. Τόσο απλό».

Κληθείς να σχολιάσει τις δυνατές στιγμές από τη σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια, είπε: «Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδό μας». Τέλος, για το αν υπήρχαν σκηνές ζηλοτυπίας, λόγω και της μεγάλης προβολής αμφοτέρων, τόνισε: «Σίγουρα θα υπήρχαν μία - δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA