Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Demi Moore βρίσκεται στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπέςΗ χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε από τις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα, όπου και έκανε τα ψώνια της σε γνωστό κατάστημα και συνάντησε Έλληνες σχεδιαστές ενώ σειρά είχε η Σαντορίνη, την οποία επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ρούμερ Γουίλις, αλλά και την Κρήτη, όπου πριν από μερικές ημέρες έγινε νονά. Πλέον, απολαμβάνει τις διακοπές της με την κόρη της, στην Μύκονο. 

Η Ντέμι Μουρ ήρθε για διακοπές στην χώρα μας με αφορμή την βάπτιση του τρίτου παιδιού της οικογένειας του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου, το οποίο βάφτισε η ίδια στην Κρήτη.

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει η Ντέμι Μουρ διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.«Μία ακόμα μέρα στον παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CRTsvmYrQ1v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CROhm_9FkZb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαμά και κόρη επέλεξαν μπικίνι για την κοσμική πλαζ με το μαγιώ της Rumer να είναι περισσότερο αποκαλυπτικό. Η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της που θυμίζει κορμί εικοσάρας αλλά και με την κόμμωσή της, αφού είχε πιάσει τα μαλλιά της κοτσιδάκια.

 

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1626328189
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA