Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ καθώς τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο τη κόρη τους. Η μικρή έχει βάρος 2.870 γραμμάρια και με τον ερχομό της ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος» για το Mega

Η Νάντια Μπουλέ γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο ιδιωτικό μαιευτήριο ΙΑΣΩ και, σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 3 και 40 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηθοποιός και παρουσιάστρια θηλάζει κανονικά τη μικρούλα της και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Νάντια Μπουλέ και Γιώργος Ισαάκ είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και έχουν πλέον μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα και η γνωστή ηθοποιός, οι δυο τους δεν είχαν προγραμματίσει κάτι και το μωρό ήρθε αβίαστα στη ζωή τους, ωστόσο είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA