Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο... σαλάριουμ μίλησε η Σαμπρίνα, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως έκανε μήνυση στον άνθρωπο που όχι μόνο την παρακολουθούσε, αλλά τραβούσε βίντεο με το κινητό του! 

«Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος, ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο. Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Σαμπρίνα στην κάμερα του Kαλοκαίρι#nοτ.

Η Σαμπρίνα θα συνεργαστεί ύστερα από πολλά χρόνια με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και αναφερόμενη σ' αυτό είπε: «Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το «Δίλημμα» μου άρεσε πάρα πολύ».

Καταλήγοντας, η Σαμπρίνα μίλησε για το Survivor, αλλά και την προσωπική σχέση που έχει με τον Σάκη Κατσούλη, τον νικητή του παιχνιδιού. «Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA