Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «ύστατο χαίρε» θα πουν την Τετάρτη θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς στον Τόλη Βοσκόπουλο.  Η σορός του «Άρχοντα της νύχτας» θα βρίσκεται από τις 12:00 στο Α' νεκροταφείο, σε κλιματιζόμενο χώρο και μέχρι τις 15:00. Εκεί, θα μπορεί να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος που τον λάτρεψε σαν Θεό και γέμιζε μαγαζιά και θέατρα για να τον απολαύσει. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, γι' αυτό η κηδεία θα γίνει μόνο με την οικογένεια του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους. Τραγική ειρωνία; Σήμερα Δευτέρα αναμενόταν ότι θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Διαβάστε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση που έκανε η Αντζελα Γκερέκου μετά το θάνατό του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος λάτρευε τα λουλούδια γι' αυτό και η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήθελε να στερήσει σε κανέναν το δικαίωμα να εκδηλώσει τον θαυμασμό του με αυτά, στέλνοντας στεφάνι. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν κάποιος δεν επιθυμεί να στείλει λουλούδια ή στεφάνι, θα μπορούσε να βοηθήσει το «Σπίτι του ηθοποιού» μιας και ο Τόλης Βοσκόπουλος όντας και ο ίδιος ηθοποιός, αγαπούσε τους καλλιτέχνες και το ίδρυμα Το σπίτι του ηθοποιού βοηθάει αρκετούς ηθοποιούς. 

Σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο 

Η τραγική ειρωνεία είναι πως παρά τα όσα προβλήματα μπορεί να είχε με την υγεία του ο Τόλης Βοσκόπουλος, τα οποία τον ανάγκασαν να πάει στο νοσοκομείο, φαίνεται ότι θα τα αντιμετώπιζε. Είχε τελειώσει τις εξετάσεις και όπως είχαν ενημερώσει οι γιατροί, σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο. Ο τροβαδούρος του πόνου και της αγάπης ήξερε να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. και πίστευαν όλοι πως για μια ακόμη φορά θα έβγαινε νικητής.  Η τραγική μοίρα ήταν πως τον πρόδωσε η καρδιά του και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του προκαλώντας αβάσταχτο πόνο σε όλους.

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας 

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος μεγάλος τραγουδιστής του ελληνικού τραγουδιού, ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς. Ο εκ των σημαντικότερων τραγουδιστών στην Ιστορία της ελληνικής μουσικής και μακράν ο πιο εμπορικός όλων, έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας.  Ο Τόλης Βοσκόπουλος, νοσηλευόταν στο 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας από τις αρχές του καλοκαιριού, μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας που άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA