Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαρύ πένθος για το ελληνικό τραγούδι και το Ελληνικό θέατρο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα. Αυτό όμως που πολλοί δεν ξέρουν είναι πως είχαν στενή σχέση μεταξύ τους. Η μοίρα έκανε ένα ακόμη παιχνίδι που συζητήθηκε κυρίως από τους πιο παλιούς.

Διαβάστε ακόμη Γκέλυ Μαυροπούλου: Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Γκέλυ Μαυροπούλου συνδέθηκαν με στενή σχέση αφού ο Τόλης υπήρξε παντρεμένος με την Στέλλα Στρατηγού, η οποία ήταν η αδελφή του Στέφανου Στρατηγού, πρώτου συζύγου της Γκέλυς Μαυροπούλου.

Ήταν το 1960 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ενώ προσπαθούσε να καθιερωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο γνώρισε και ερωτεύτηκε την ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού. Παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως όμως ο γάμος τους δεν κράτησε παρά μόνο πέντε χρόνια. Και αυτό γιατί η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους, κυρίως για τον Τόλη ο οποίος ήταν μόλις 20 ετών όταν ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός.

Ο Στέφανος Στρατηγός και η Γκέλυ Μαυροπούλου, γνωρίστηκαν στα κινηματογραφικά πλατό. Έγιναν αμέσως ζευγάρι και μάλιστα ένα από τα πιο αγαπημένα καλλιτεχνικά ζευγάρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA