Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Μουτίδου για άλλη μια φορά μέσα από το διαδίκτυο περνάει θετικά μηνύματα στα  άτομα που την ακολουθούν σε κάθε της live. Η ηθοποιός έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ακομπλεξάριστη είναι μέσω των βίντεο της στο YouTube και των δημοσιεύσεων, που κάνει ανά διαστήματα στο Instagram. Γι' αυτό και απέδειξε για άλλη μία φορά πως δεν διστάζει να τσαλακωθεί.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος» για το Mega

Στο πρόσφατο βίντεο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός χορεύει με την ψυχή της, ενώ φορά ένα μαύρο κολάν και ένα μπουστάκι, θέλοντας να περάσει ένα ακόμα μήνυμα. Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Προς όλα τα κορίτσια που για οποιοδήποτε λόγο ντρέπονται να χορέψουν». Μάλιστα έκανε ένα εκπληκτικό  twerking, ενώ ενθαρρύνει όλες τις κοπέλες που ντρέπονται για οποιοδήποτε λόγο να χορέψουν, να μη διστάζουν!

Ανάμεσα στα σχόλια που έλαβε ανάμεσα στους κοντά 50.000 που το είδαν  ήταν κι εκείνο της πρώην συμπαρουσιάστριας της Σοφία Κουρτίδου η οποία κι αυτή ακολουθεί την ίδια τακτική στον δικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CRiy6qtBmTc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA