Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν γι' αυτό και τώρα η Φαίη Σκορδά κοιτάει να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει και πάλι δυνατή στο πόστο της. Αν και δεν έχει πει πού επέλεξε να χαλαρώσει στις διακοπές της, οι φωτογραφίες όμως που ανεβάζει, φτάνουν τη θερμοκρασία στα ύψη. Η παρουσιάστρια έχει μια πολύ καλή σχέση με το διαδίκτυο γι' αυτό και μέσα από το τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της ζωής της.

Διαβάστε ακόμηΦαίη Σκορδά: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Μάλιστα όσοι την είδα να ποζάρει με το έντονο, φούξια φόρεμα και φορώντας πολύ ψηλά πέδιλα έμειναν με κομμένη την ανάσα. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καοκαίρι και ξέρει να τονίζει τα δυνατά της σημεία που είναι το άψογο κορμί της και τα πόδια της, Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια είναι εξόχως εντυπωσιακή. Περπατά αγέρωχα μέσα σε ένα . Κυριολεκτικά λάμπει. «Προχωράμε», έγραψε στην λεζάντα. Μια ανάρτηση όλο νόημα που κανείς όμως δεν ξέρει τον αποδέκτη.

Προς το παρόν την απολαμβάνουμε να μοιράζεται εικόνες από τις διακοπές της και ας είναι ...μυστικές.

 

https://www.instagram.com/p/CRjasxVrkS0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA