Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια απρόσμενη «επίθεση» δέχτηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος από την ανιψιά του στο facebook. Το «παιδί του λαού» όπως τον αποκαλούν πολλοί, διατηρεί ενεργό λογαριασμό στα social media μέσα από τον οποίο επικοινωνεί με τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. O ηθοποιός δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες του και μας δείχνει πώς είναι πια η ζωή του μακριά από τα φώτα και τις κάμερες αλλά και πώς περνά με τη σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμη: Μάγια Λυμπεροπούλου: Πέθανε η καταξιωμένη ηθοποιός

Ο 87χρονος ηθοποιός μοιράζεται προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητα του. Του αρέσει να ασχολείται με το κτήμα του στην Παιανία όπου μένει με τη γυναίκα του Ερυφίλη με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά και έχει και εγγόνια. Εκείνο που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι ο ηθοποιός έχει κάνει έναν πρώτο γάμο με την ηθοποιό, Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησαν έναν γιο και στη συνέχεια παντρεύτηκε την Ερυφίλη.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του από το δεύτερο γάμο για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και την εν λόγω φωτογραφία σχολίασε η ανιψιά του. Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου.. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης»!

Και τότε η ανιψιά του έγραψε: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδού, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη». Και ο ηθοποιός απάντησε «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..».

Την δική του απάντηση έδωσε ένας από τους χιλιάδες θαυμαστές του ηθοποιού λέγοντας πως αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να γίνει ιδιωτικά και όχι δημόσια ενώ οι ευχές για τα γενέθλια του γιου του ήταν πολλές και ακόμα περισσότερα τα Like που ήταν κοντά στις 3 χιλιάδες.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikos.xanthopoulos.969%2Fposts%2F1937317529766360&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA