Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πάρις Χίλτον ένωσε τις δυνάμεις της με το Netflix και μπήκαν μαζί στην κουζίνα. Το «Cooking with Paris» είναι το νέο εγχείρημα της Χίλτον και η πρώτη σεζόν- με έξι επεισόδια- θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 4 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: Lucifer: Τον Σεπτέμβριο η 6η και τελευταία σεζόν στο Netflix 

Στο τρέιλερ για το «Cooking with Paris» συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Κιμ Καρντάσιαν, η Ντέμι Λοβάτο και η Νίκι Χίλτον. Η 40χρονη πλέον Πάρις, εμφανίζεται να μαγειρεύει με.. μεγάλα νύχια και βραδινά φορέματα, να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ αλλά και να δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες. 

Έμπνευση για την εκπομπή «Cooking with Paris» αποτέλεσε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει τον Ιανουάριο του 2020 στο YouTube. Η προσπάθειά της να φτιάξει λαζάνια- κατά την οποία δεν πήγαν όλα καλά- είχε γίνει viral.

«Κάνει άνω- κάτω την παραδοσιακή εκπομπή μαγειρικής». Έτσι περιγράφει το Netflix την εκπομπή και σημειώνει ότι η Πάρις Χίλτον δεν είναι σεφ, ούτε προσπαθεί να γίνει. Με τη βοήθεια των διάσημων φίλων της, η Πάρις Χίλτον προσπαθεί να βγάλει άκρη με συστατικά, νέες συνταγές και τον εξοπλισμό της κουζίνας. Και δείχνοντας στους τηλεθεατές τη διαδικασία από τα ψώνια μέχρι το ολοκληρωμένο γεύμα, μπορεί τελικά να μάθει κάτι στην κουζίνα, σημειώνει το Netflix.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA