Μενού
  • Α-
  • Α+

Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα κορονοϊού εισήχθη την Πέμπτη (29/7) ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδοποιός ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 69χρονος μουσικοσυνθέτης αντιμετωπίζει υποκείμενα νοσήματα.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου. Τότε δεν είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά όπως και τώρα, είχε μία σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος με αποτέλεσμα οι γιατροί να πάρουν την απόφαση να τον διασωληνώσουν.

Αυτή την ώρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από κορονοϊό και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, μιας και αντιμετωπίζει υποκείμενα νοσήματα που επιβαρύνουν την κατάστασή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA