Μενού
  • Α-
  • Α+

Άμεση ήταν η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη προς ακόλουθό της στο Instagram όταν εκείνος σχολίασε προσβλητικά μια φωτογραφία της. 

Διαβάστε ακόμη: Eλεονώρα Μελέτη: Η ανακοίνωση του MEGA και η εκπομπή «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

Η παρουσιάστρια που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο Mega, ανέβασε ένα insta story όπου βρίσκεται σε διακοπές και αμακιγιάριστη και χαλαρή απολαμβάνει το παγωτό της. 'Πώς σκ@τογέρασες έτσι;" αναρωτήθηκε ο ακόλουθος της Ελεονώρας Μελέτη σε μήνυμα που της έστειλε.

Η παρουσιάστρια αντέδρασε αμέσως ανεβάζοντας το μήνυμα σε insta story και σχολίασε: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει». 

Σε άλλο instastory η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της στέλνουν.

Χαρακτηριστικά, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Κορίτσια μου, πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα “συμπαράστασης” μετά τη δημοσίευση του σχολίου περί “σκ…ογεράσματος”. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι δέχθηκα άπειρα μηνύματα κατακραυγής του φουκαράπου έγραψε το σχόλιο, από ΑΝΤΡΕΣ και στο σημείο αυτό θέλω όλες μας να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανάμεσα μας, μας σέβονται και καταδικάζουν αντίστοιχες συμπεριφορές μισογυνισμού. Αν δημοσίευσα το σχόλιο του βλακέντιου δεν είναι γιατί “ασχολήθηκα” μαζί του, αλλά γιατί το σχόλιο του θίγει ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους πολύ.

Όλοι μεγαλώνουμε.

Όλοι κάποια στιγμή θα γεράσουμε και μακάρι να γεράσουμε και να γεράσουμε καλά. Κάτι ηλίθιοι όπως ο λεγάμενος, αλλά και η πίεση που ασκούν στις γυναίκες τα φαιδρά σχόλια τους, σε συνδυασμό με τη γυναικεία φιλαρέσκεια και το φόβο προς το γήρας, είναι αυτά που μας σπρώχνουν σε γιατρούς, ενέσιμα, υαλουρονικά, παραμορφώσεις. Είναι αυτά που μας οδηγούν στο να δημιουργήσουμε λανθασμένα πρότυπα για τις ίδιες μας τις κόρες, “διδάσκοντας” πως ο χρόνος είναι κάτι κακό, μας απειλεί και μας  “ασχημαίνει”. Φτάνει κορίτσια μου. Ας φροντίζουμε τους εαυτούς μας με μέτρο και από αγάπη. Όχι από φόβο. Ας παρακαλάμε να “γεράσουμε” και ας μη φοβόμαστε να βλέπουμε τη φυσική φθορά που μας διέπει όλους. Και ας φροντίσουμε τα σημάδια που θα γράψουν πάνω μας να δείχνουν πως μεγαλώνουμε ΚΑΛΑ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA