Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην Κεφαλονιά μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της Μαρία Ναυπλιώτου και απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού. Ωστόσο υπήρξε ένα περιστατικό που της χάλασε τη διάθεση και όταν το κατήγγειλε έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Δούκα: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκαν σε μία ταβέρνα στο νησί και, όπως κατήγγειλε μέσω Instagram, βρήκε ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της, ενώ ανέφερε ότι υπήρχαν και κάποια φαγητά που ήταν κονσέρβα και δεν είχαν ενημερωθεί από το προσωπικό.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι δεν έλαβε καμία εξήγηση για αυτό που συνέβη, ούτε μία συγγνώμη, αλλά δέχθηκε υβριστικά και σεξιστικά μηνύματα. Μεταξύ άλλων της έλεγαν «Αν δεν είχες λεφτά να πληρώσεις θα μπορούσες να το πεις».

Η Ζέτα Δούκα ανέφερε πως σε συνέχεια του περιστατικού, την επόμενη μέρα σε καφετέρια του νησιού – που όπως αποδείχθηκε άνηκε σε συγγενή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας- δέχθηκαν λεκτική επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA