Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις διακοπές της στην Κρήτη απολαμβάνει η Βάσω Λασκαράκη και μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες: Η νοσηρότητα ξεπερνάει τη φαντασία - Σου έρχεται εμετός

Η γνωστή ηθοποιός, που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια», απολαμβάνει τις διακοπές της και ξεκουράζεται μέχρι να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram ποζάροντας με το μπικίνι της σε μία παραλία, καλωσορίζοντας τον Αύγουστο, ενώ κοιτούσε το ηλιοβασίλεμα.

«Γεια σου Αύγουστε... σε παρακαλώ να είσαι ευγενικός», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στη λεζάντα της ανάρτησής της. Φήμες ήθελαν την ηθοποιό εδώ και καιρό να διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ωστόσο, τίποτα δεν έχει βγει προς τα έξω... Η φωτογραφία ωστόσο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία ποζάρει με μαγιό κοιτώντας την θάλασσα και χαϊδεύει απαλά την κοιλιά της, πυροδότησε νέες φήμες.

Από κάτω στα σχόλια άφησαν καρδούλες τόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, όσο και η κολλητή της Αθηνά Οικονομάκου αλλά και πολλοί άλλοι διάσημοι της ελληνικής showbiz.

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CSCRwIqD5ri/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA