Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόλος έλξης έχει γίνει η Ελλάδα μετά την άρση του lockdown, για πολλούς τουρίστες από το εξωτερικό. Ανάμεσα τους και η εγγονή του Σον Κόνερι. Η Σάσκια Κόνερι, και ο ζάμπλουτος αρραβωνιαστικός της, Φίλιπ Μουρ, μοιράστηκαν φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα και διαφήμισαν ακόμα περισσότερο τη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμηBillie Eilish: Δεν είμαι χαρούμενη με το σώμα μου - Και ποιος ειναι;

«Δώστε μου μια λέξη, οποιαδήποτε λέξη, και θα σας δείξω ότι η ρίζα αυτής της λέξης είναι η ελληνική!». Δεν είναι φράση από τη ταινία « γάμος αλά ελληνικά» που λέει πατέρας της Τούλας Πορτοκάλος αλλά η φράση που έγραψε η εγγονή του σερ Κόνερι για την χώρα μας. Με αυτό το τρόπο ανακοίνωσε την επίσκεψή της στον τόπο που αγάπησε ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ στο Πορτοχέλι, όπου περνούσε αμέτρητες ώρες στην πολυτελή βίλα του. Η Σάσκια Κόνερι και ο ζάμπλουτος αρραβωνιαστικός της Φίλιπ Μουρ,  βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Πόρτο Χέλι, αλλά και στις Σπέτσες, μοιράζοντας φωτογραφίες στους διαδικτυακούς φίλους τους. Είναι από τα πιο κοσμικά ζευγάρια στην Μεγάλη Βρετανία και ήθελαν να έρθουν στην χώρα μας και ειδικότερα στο μέρος που λάτρεψε ο παππούς της, ο θρυλικός Τζειμς Μποντ, Σον Κόνερι.

https://www.instagram.com/p/CR31WB9MQW_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CRw7l3mskn6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, το ζευγάρι ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες που παρέπεμπαν σε κάποια δεξίωση αλλά δεν ήθελαν να γνωστοποιήσουν κάτι παραπάνω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA