Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε -με αφορμή την παραίτηση του Θοδωρή Ιακωβίδη- για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αθλητές στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Ιακωβίδης: Το «ευχαριστώ» για τη στήριξη - Το πρώτο μήνυμά του στο Instagram

«Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση, καμαρώνετε» έγραψε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα επαγγέλματα -κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου-, τα οποία είναι παρεξηγημένα από την ελληνική κοινωνία.

«Ντροπή για τη χώρα μας. Κάθε που παίρνει κάποιος μια διάκριση,καμαρώνετε. Η αλήθεια όμως είναι πως τα χιλιάδες παραδείγματα σαν αυτού του αθλητή δείχνουν ποσο κουφιοι είστε και ποσο έχετε εντρυφήσει στη λαμογιά. Όσο αφορά τους ανθρώπους που διοικούν αυτό. Όμως.. Το κακό ξεκινάει από αλλου. Δυστυχώς,για τους περισσότερους Έλληνες «Αθλητής» σημαίνει αργόσχολος, «μουσικός» η «Τραγουδιστης» σημαίνει πανηγυρτζής, εξ ου και το «μουσικαντης», «Ηθοποιός» σημαίνει γελωτοποιός, «Χορευτής» σημαίνει «κουνιστός» και «Χορεύτρια» σημαίνει «τσ******». Έτσι το έχετε στο μυαλό σας, και κάποιοι από αυτους μέχρι να διακριθούν και Ν αρχίσετε να καμαρώνετε που είναι φίλοι σας,τα χουν ακούσει. Είναι η πικρή αλήθεια και θα έπρεπε να ντρέπεστε οι περισσότεροι. Κυβέρνηση και Πολίτες. Συγνώμη Θοδωρή Ιακωβίδη» έγραψε στην ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με βίντεο από τις δηλώσεις του αθλητή.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη

https://www.instagram.com/p/CR_hUxvDtWe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA