Μενού
  • Α-
  • Α+

Η λέξη καυτό αποκτά εντελώς νέα σημασία, όταν η Πάρις Χίλτον μπαίνει στην κουζίνα στις 4 Αυγούστου για τη νέα της σειρά του Netflix «Στην Κουζίνα με την Πάρις». Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά της στο YouTube, η πρώτη σεζόν σε έξι επεισόδια παρακολουθεί τη χρυσή κληρονόμο να έρχεται αντιμέτωπη με τα πάντα, από βίγκαν τηγανητές πατάτες των McDonald’s μέχρι και κανάλι, παρέα με σπέσιαλ γκεστ όπως την Κιμ Καρντάσιαν, το Ντέμι Λοβάτο, τη Σουίτι και πολλούς ακόμα.

Διαβάστε ακόμη: Πάρις Χίλτον: Μετά το ριάλιτι σόου, έρχονται τα απομνημονεύματά της

Η Πάρις Χίλτον μιλώντας στο Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα της αποκάλυψε πως η ιδέα της εκπομπής «Ξεκίνησε με το βίντεο με τα λαζάνια που ανέβασα στο YouTube κατά τη διάρκεια της καραντίνας το οποίο έγινε viral. Ήταν ένα απλό αστείο βίντεο που γύρισα στο σπίτι την περίοδο της καραντίνας όπου δεν έπαιρνα τα πράγματα πολύ σοβαρά και δεν είχα ιδέα ότι θα έχει τόση απήχηση. Άρχισα να λαμβάνω τηλεφωνήματα που μου ζητούσαν να φτιάξω την εκπομπή και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε».https://www.youtube.com/watch?v=UGM3eyAnRbc Ενώ όταν ρωτήθηκε για το πιο πετυχημένο της πιάτο αποκάλυψε «Όλες μας οι επιλογές είναι πεντανόστιμες. Νομίζω ότι η αγαπημένη μου ήταν η φριτάτα που έφτιαξα με την Κιμ. Έκτοτε, την έχω φτιάξει πολλές φορές για τον αρραβωνιαστικό μου. Είναι το τέλειο φαγητό για μπραντς το σαββατοκύριακο που είμαστε στο σπίτι. Ήταν τόσο ωραίο που βρεθήκαμε και δοκιμάσαμε αυτήν τη νέα συνταγή που καμιά μας δεν είχε μαγειρέψει στο παρελθόν. Είμαστε φίλες από μικρά κορίτσια, ήταν λοιπόν υπέροχο που βρήκαμε χρόνο να περάσουμε μαζί, να τα πούμε και να φτιάξουμε αυτό το εκπληκτικό γεύμα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA