Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βραβευμένη με Emmy κωμικός ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης μέρους του αριστερού πνεύμονά της και σε ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα είναι καλά και αποκάλυψε τι είναι αυτό που φοβάται περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: H Κάθι Γκρίφιν ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον «αποκεφαλισμό» του Ντόναλντ Τραμπ (vid)

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο ήταν λίγο δυσκολότερη από ό,τι περίμενα. Απόψε θα είναι η πρώτη μου νύχτα χωρίς ναρκωτικά παυσίπονα. Γεια Tylenol, η νέα μου καλύτερη φίλη. Η τελευταία φορά που ήμουν σε νοσοκομείο ήταν τον Ιούνιο του 2020 όταν προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πήρα υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα χάπια. Με περισσότερο από ένα χρόνο να είμαι καθαρή και χωρίς φάρμακα, τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και χωρίς αυτά τα χάπια του διαβόλου. Ξέρετε τι; Φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον εθισμό περισσότερο από τον καρκίνο. Έτσι, νομίζω ότι θα γίνω καλά», έγραψε στο μήνυμά της.

https://www.instagram.com/p/CSLFmNXlpaL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξύρισε τα μαλλιά της για να συμπαρασταθεί στην αδερφή της

Το 2017 η ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν είχε ξυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να συμπαρασταθεί στην αδερφή της που είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία με συνέπεια να έχει χάσει τα μαλλιά της. Η κωμική ηθοποιός είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία στα social media, δείχνοντας ότι ξύρισε το κεφάλι της για να σταθεί στο πλευρό της αδερφής της.

Η μητέρα της κωμικού, Μάγκι Γκρίφιν έγραψε στο Twitter ότι η κόρη της είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA