Μενού
  • Α-
  • Α+

Την έντονη αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη και του Αναστάση Κολοβού προκάλεσαν οι αναρτήσεις χρηστών στα social media με «παραλίες, παγωμένες μπύρες και καινούρια μαγιό» ενώ οι φωτιές εξακολουθούν να καίνε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Αττική: Η Έλενα Ασημακοπούλου εγκατέλειψε το σπίτι της - Απαρηγόρητη για την καταστροφή

Η Νανά Παλαιτσάκη ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, τονίζοντας πως "την ώρα που βρέχει στάχτες" και η "Ελλάδα καίγεται" κάποιοι "ποζαρουν με κοκτέιλ, φορώντας 158 φίλτρα". «Είναι δυνατόν “φιλάνθρωποι της πόζας” αυτές τις μέρες να έχουν λουστεί την κτηνωδία της ματαιοδοξίας τους! Σε ποιο σκάφος θα κρυφτείς κακομοίρα μου όταν θα βρέχει δηλητήριο; Σε ποιο;» καταλήγει η Νανά Παλαιτσάκη. 

Ο Αναστάσης Κολοβός, ο τηλεοπτικός «Μάκης Ζούβας» από τη σειρά «Έλα στη θέση μου», φανερά εκνευρισμένος, ξέσπασε με μία ανάρτησή του στα social media για τις φωτογραφίες χρηστών από παραλίες ενώ μαίνονται τα πύρινα μέτωπα: «Για μια γ...... μέρα σαν αυτήν σας είναι τραγικά δύσκολο να μην ποστάρετε την ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό σας ποστάροντας φωτογραφίες απ' τις παραλίες πίνοντας παγωμένη μπύρα με το καινούριο σας μαγιό στα social media, ε; Δεν τα γράφω αυτά μέσα από πυροσβεστικό canadair αλλά έλεος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA