Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την είδηση ότι οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές 19 ύποπτων για εμπρησμό, ο Κώστας Φραγκολιάς ξέσπασε με αφορμή τις φωτιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες στη χώρα μας. Ο Κώστας Φραγκολιάς, με ανάρτησή του στο Instagram, ζητεί να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των συλληφθέντων.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς έγραψε στο Instagram: «Θα παρακαλούσα τους κρατικούς φορείς να βγάλουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες όλων των συλληφθέντων αυτών των ημερών, με την κατηγορία του εμπρησμού. Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου σε αυτόν τον πόλεμο, που με έκανε να στεναχωρηθώ, να αγανακτήσω, να απηυδήσω και με έκανε πρόσφυγα και μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα, καθώς έχασα σπίτια, αυτοκίνητα, περιουσίες, το σπίτι μου, αλλά και την μάνα μας. Τη μάνα φύση, επηρεάζοντας το μέλλον μας. Σας παρακαλώ» έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CSPkW4iIcHI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κώστας Φραγκολιάς ανήρτησε και ένα μικρό βίντεο, στο οποίο μια πάπια με τα αυγά της, κατάφερε να επιβιώσει της φωτιάς σε κτίσμα, που φαίνεται πως υπέστη σοβαρές ζημιές.

Φωτιές στην Ελλάδα: 19 προσαγωγές και 6 συλλήψεις για εμπρησμό 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολο Σκρέκα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 19 προσαγωγές με την υποψία εμπρησμού ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο περιπολιών με 500 αστυνομικούς της ΓΑΔΑ στα σημεία από όπου έχει περάσει η φωτιά. Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου επιτήρηση για τον εντοπισμό αναζωπυρώσεων πραγματοποιούσε και ο Στρατός.

Από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις της Αστυνομίας έχουν πραγματοποιηθεί πέντε συλλήψεις με την υποψία εμπρησμού σε Αθήνα, Φωκίδα και Πελοπόννησο. Στη Μεσσηνία, συνελήφθη σήμερα 71χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπρησμό. Ο άνδρας εντοπίστηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA