Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Τζωρτζάκης, που γνωρίσαμε μέσα από θεατρικές παραστάσεις όπως «Αστροφεγγιά» και «Βασιλιάς Ληρ» αλλά και τηλεοπτικά από την σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» εκτός από την υποκριτική είναι και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Εviasilence στο Πόρτο Μπούφαλο στη Νότια Εύβοια. Ο ηθοποιός θέλοντας να βοηθήσει τον τόπο του έστησε θερινό σινεμά το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη«Οι κόποι μας ζωής σε δύο βαλίτσες»: Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενας Ασημακοπούλου - Εγκατέλειψε το σπίτι της λόγω της φωτιάς

Μέσα από αυτή την κίνηση ήθελε να προσφέρει κι αυτός την βοήθεια του στον κόσμο που βιώνει εικόνες απόλυτης καταστροφής. Έβαλε λοιπόν οθόνη, καρέκλες και προσκάλεσε όσους μπορούσαν να παρευρεθούν μιας και τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο κάλεσμά του για να βοηθήσουν στην δύσκολη αυτή περίοδο και αυτό φάνηκε και από την ανάρτηση του ηθοποιού. «Η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ από το αυτοδιαχειριζόμενο σινεμά «Φυσάει Κόντρα» στο Πόρτο Μπούφαλο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Δύναμη και κουράγιο αδέρφια» έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης στα social media για μία βραδιά με συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ για όσους έχουν ανάγκη».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpapahatzo%2Fposts%2F10222872154209781&show_text=true&width=500

Με αυτό τον τρόπο το κοινό της Νότιας Εύβοιας παρακολούθησε την ταινία και έστειλε το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης στη βόρεια πλευρά του νησιού που περνά δύσκολες στιγμές. Μάλιστα σε προηγούμενο μήνυμά του, ανέφερε «Χρωστάω στη μάνα μου πάρα πολλά. Το πιο σημαντικό που μου έμαθε ήταν η φράση της "τα έργα μετράνε όχι τα λόγια". Την ευγνωμονώ γι’ αυτό. Ένα ακόμα όνειρό μου πραγματοποιείται. Σας περιμένουμε αύριο στις 9 το βράδυ στο θερινό σινεμά στο Πόρτο Μπούφαλο της Νότιας Εύβοιας.

Θα έχει συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Βόρειας Εύβοιας. Το σινεμά το κάνω δωρεά στο σύλλογο του Πόρτο Μπουφάλου συναισθανόμενος την ανάγκη για αυτοοργάνωση. Θα αποτελέσει μια πηγή εσόδων για το ξεχασμένο από την πολιτεία χωριουδάκι μας, ως το μοναδικό θερινό σινεμά στην Εύβοια. Δεν το γράφω για να πάρω εύσημα, το αναφέρω μονάχα για να αποτελέσει παράδειγμα ότι στη ζωή οφείλουμε να δίνουμε πίσω, κάτι από αυτό που παίρνουμε. Ήθελα να ονομάσω το σινεμά “Cine Silencio” ως αναφορά στο Evia Silence και στην ταινία του David Lynch, «Mulholland Drive” αλλά η γυναίκα μου επέμενε να το ονομάσουμε «Φυσάει Κόντρα». Φυσάει Κόντρα λοιπόν!»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA