Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Christina Applegate διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η 49χρονη ηθοποιός, Christina Applegate, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά» έγραψε στο Twitter την Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από τη σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα.  

Συγκεκριμένα η Christina Applegate έγραψε: «Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι ένα παράξενο ταξίδι. Όμως έχω στήριξη από ανθρώπους που γνωρίζω, που έχουν επίσης την ίδια ασθένεια. Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Όμως, όπως γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζεται. Εκτός αν τον εμποδίσει κάποιος μ@λ.... Ένας από τους φίλους μου που έχει σκλήρυνση είπε ''ξυπνάμε και κάνουμε όλα αυτά που πρέπει''. Και αυτό κάνω. Γι'αυτό τώρα ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Όσο βιώνω αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ."

https://twitter.com/1capplegate/status/1424982406180704259?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/1capplegate/status/1424990463568670723?ref_src=twsrc^tfw

Η Christina Applegate δεν είναι η μόνη που έχει διαγνωστεί με την ασθένεια και το έχει πει δημόσια. Λίγο καιρό πριν, η Selma Blair είχε μοιραστεί την ίδια εμπειρία, όπως και o Jack Osbourne. 

Αυτό είναι το δεύτερο γερό χτύπημα της μοίρας για την ηθοποιό, αφού το 2008, η Applegate διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή, μία εμπειρία που μοιράστηκε στη σειρά της "Dead to Me". 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA