Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχθηκε ακόμη ένα «χτύπημα» από μέλος της οικογένειάς της, τα οποία δεν χάνουν την ευκαιρία να την κακολογήσουν. Αυτή τη φορά ο ετεροθαλής αδερφός της, Τόμας Τζούνιορ, στράφηκε εναντίον της δηλώνοντας δημόσια ότι η αδερφή του «είναι τόσο ρηχή». Στο νέο τρέιλερ της εκπομπής «Big Brother VIP » στην Αυστραλία, στην οποία και συμμετέχει, ακούγεται να λέει «είμαι ο αδερφός της Meghan Markle. Είμαι ο μεγαλύτερος αδερφός από όλους», προσθέτοντας στη συνέχεια πως «είχα πει στον πρίγκιπα Χάρι πριν από τον γάμο τους πως θα σου καταστρέψει τη ζωή. Είναι πολύ ρηχή».

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Μάρκλ: Η επιθυμία για τα γενέθλια της και η παρέμβαση του πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και η οικογένειά της δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. Η δούκισσα του Σάσσεξ είχε αναφερθεί στη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην Οπρα Γουίνφρεϊ και για τα αδέρφια της είχε πει χαρακτηριστικά, δεν έχει σχέση μαζί τους από τα 18 της, συνεπώς είναι δύσκολο να γνωρίζουν πράγματα για εκείνη όταν έχουν να μιλήσουν για πάνω από 20 χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=xtoUqCDersk
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA