Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 54χρονη ηθοποιός Χάλι Μπέρι πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη νέα ταινία «Bruised», η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο Netflix τον Νοέμβριο. Η ηθοποιός έσπασε δύο πλευρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά έσπασε και εκείνα τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες μετά τα 40 να ολοκληρώνουν την καριέρα τους. Δημοσίευμα της New York Post, αναφέρει ότι μπήκε με τόση όρεξη στα γυρίσματα που έσπασε δύο πλευρά ενώ γύρισε μία σκηνή την πρώτη ημέρα στο πλατό. Παρόλα αυτά αρνήθηκε να σταματήσει.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Aniston - David Schwimmer: Τελικά είναι ζευγάρι; Απάντησε ο ηθοποιός

Σε μήνυμά της στα social media, η Χάλι Μπέρι δηλώνει ενθουσιασμένη. «Παλιά, ήταν σύνηθες όταν έφτανες τα 40 η καριέρα σου να τελείωνε… και εννοώ ολοκληρωτικά. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πως θα υποδυόμουν μια αθλήτρια MMA στα 54 χρόνια μου. Ναι, το έκανα, οπότε αυτό πρέπει να αλλάζει. Είμαι η απόδειξη γι’ αυτό» έγραψε.

https://twitter.com/halleberry/status/1425154261458030615?ref_src=twsrc^tfw

Ο υπεύθυνος των επικίνδυνων γυρισμάτων Έρικ Μπράουν δήλωσε πως ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός. «Έχω δουλέψει με δεκάδες ηθοποιούς και σχεδόν κανείς τους δεν έχει τέτοια εργασιακή ηθική» δήλωσε ο Μπράουν για την Χάλι Μπέρι.

https://www.youtube.com/watch?v=YjwAc8pTD4s
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA