Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στράτος Τζώρτζογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Σαντορίνη, όπου βρίσκεται για διακοπές με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. Ο ηθοποιός πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του με αγαπημένα του πρόσωπα και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, αποκαλύπτοντας την τούρτα υπερπαραγωγή που του έφτιαξαν, καθώς και την ηλικία του.

Διαβάστε ακόμη: Στράτος Τζώρτζογλου: Μίλησε για τη συμμετοχή του στη Φάρμα και παραδέχτηκε πως δεν είχε να πληρώσει το νοίκι πριν το παιχνίδι

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε ο ηθοποιός, έγραψε: «Ευχαριστώ από καρδιάς για την τούρτα έκπληξη τα φιλαράκια μου στην Σαντορίνη στο αγαπημένο μου εστιατόριο».

https://www.instagram.com/p/CSe8pAnqGvw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε γενέθλια στις 5 Αυγούστου, ωστόσο τα γιόρτασε μερικές ημέρες μετά στη Σαντορίνη. Η τούρτα του ηθοποιού, που έγινε 56 ετών, είχε γραμμένο ένα χιουμοριστικό μήνυμα. Πρόκειται για την επική ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα», που του είχε πει η Τζένη Μπότση στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» το 1998 και από τότε έγινε σλόγκαν.

Η σκηνή από τη σειρά «Το σημάδι του έρωτα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA