Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μόνικα Μπελούτσι και η Καρόλ Μπουκέ πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία του Στεφάν Φοενκίνος «Les Fantasmes», που κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στους κινηματογράφους της Γαλλίας.

Μόνικα Μπελούτσι και Καρόλ Μπουκέ αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα για να διαφημίσουν την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν. Η υπόθεση της ταινίας «Les Fantasmes» αφορά τις σχέσεις έξι διαφορετικών ζευγαριών και αποκαλύπτει τις κρυφές τους φαντασιώσεις. Η Μόνικα Μπελούτσι σε δηλώσεις της στο «Paris Match» αναφέρει: «Εκανα αυτή την ταινία γιατί ήθελα φιλήσω την Καρόλ Μπουκέ. Μιλά και χαμογελά πολύ, αλλά πάντα εκπέμπει αυτό το μυστήριο που με ελκύει τρομερά».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της η Μόνικα Μπελούτσι στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CSgAO-KjuZe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSeoeLtDju7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSgc-lFgJpL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA