Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς πρόσφατα γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Νίκο και τον Νέστορα. Η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα πολύ συχνά μοιράζεται μέσω social media στιγμές από την καθημερινότητά τους, ενώ δεν σταματά να τον πειράζει και να αυτοσαρκάζεται για τη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Καρβέλα: Διακοπές με την οικογένειά της - Μαζί Αννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Αυτή τη φορά, η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα story στο Instagram με μία φωτογραφία με δύο πολύ στυλάτες οδοντόβουρτσες, σε ίδιο σχήμα αλλά διαφορετικό χρώμα. Μία για εκείνη και μία για τον σύζυγό της. «Πιθανώς το πιο ρομαντικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον συγκάτοικό μου, αλλιώς γνωστό και ως σύζυγό μου», σχολίασε στο story της.

Η επέτειος των 16 ετών και οι αποκαλύψεις

Για την 16η επέτειο του γάμου τους, τον περασμένο Ιούλιο η Σοφία Καρβέλα έκανε μία σειρά από αναρτήσεις με φωτογραφίες των δυο τους αλλά και αποκαλύψεις. «Όπως φαίνεται, δεν ήταν άντρας για σχέση και δεν του άρεσα πολύ. Ποιος γελάει τώρα; Ευτυχισμένα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας και μερικών ακόμα βασανιστηρίων, αγάπη μου», είχε γράψει.

https://www.instagram.com/p/CRT09CCt0fH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA