Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει σε mood διακοπών και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακολουθούς της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε από την Ιταλία όπου βρέθηκε με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, το απόγευμα της Παρασκευής (13/08), ανέβασε φωτογραφίες από το μέρος που κάνει τις διακοπές της, έδειξε και την καταπληκτική θέα από το δωμάτιο που μένει και έστειλε τις ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτογραφία από το πατρικό της και το μήνυμά της

Η ανάρτησή της

«Κάτω από αυτα τα υπεροχα χρώματα της χωρας μας κ μέσα στην ἀγκαλια του kiton μου. Ακόμη και όταν όλα πάνε στραβά, πάντα κάτι μέσα μας ελπίζει…Ελπίζει πως ακόμη και στις μέρες αυτές τις δύσκολες που βιώνουμε όλοι μας, κάτι θα γίνει, κάτι θα αλλάξει, κάποιος φως θα ξεπροβάλλει μέσα από το τόσο σκοτάδι που μας έχει περικυκλώσει…Ελπίζουμε, πως θα έρθει ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο στο οποίο το καλό θα υπερισχύει

Ας βάλουμε ο καθένας τα δυνατά του. Και ξερετε πως κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας…Το βλέπουμε κάθε φορά που είμαστε αναγκασμένοι να πέσουμε, αλλά βρίσκουμε το θάρρος και σηκωνόμαστε πάλι. Έχουμε μάθει να παλεύουμε και να κερδίζουμε. Έχουμε αξίες…Πιστεύουμε σε ιδανικά. Κρύβουμε μέσα μας ένα μεγαλείο ψυχής που πάντα κάποιος το προδίδει,κάποιος το αγνοεί, κάποιος το αδικεί. Υπάρχει όμως. Και θα υπάρχει όσο είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι !

Η αλλαγή είμαστε εμείς. Μόνο έτσι θα βγούμε πάλι στο φως…Σας στέλνω την αγάπη μου… Καλο Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.instagram.com/p/CShTzwYDjey/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA