Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γνωρίσαμε από το Dawson’s Creek, και κατάφερε να κερδίσει μία μόνιμη θέση στην καρδιά των θαυμαστών του. Ο λόγος για τον ηθοποιό Joshua Jackson, τον φεμινιστή που δε φοβάται να βγάλει προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά του, και να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα χωρίς καν να προσπαθήσει.

Διαβάστε ακόμη: Carla Rockmore: Η TikToκer που «κέρδισε» τη Gen-Z και καθημερινά σπάει τα ταμπού της ηλικίας

Πρόσφατα, αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Jodie Turner Smith, ήταν εκείνη που έκανε την πρόταση γάμου. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτό το γεγονός, ενώ υπήρχαν και αρκετοί που έκαναν ρατσιστικά σχόλια για τη σύζυγό του. Μιλώντας, λοιπόν, στο Refinery29, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Έχω μάθει πολλά, ως λευκός άνδρας. Ο τρόπος με τον οποίο γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες της και η ασχήμια που έρχεται κατά πάνω της, είναι σοκαριστικό. Και ήταν απαραίτητο αλλά δυσάρεστο το να μαθαίνω πώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα μαύρα σώματα γενικά, αλλά κυρίως εκείνα των μαύρων γυναικών. Δεν είναι εντάξει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας» είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA