Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου« έγινε λόγω της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» και όχι λόγω του χωρισμού είπε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ξεκαθαρίζοντας ότι το ζευγάρι διατηρεί καλή σχέση και επικοινωνία για χάρη των παιδιών, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι έχουν χωρίσει αρκετό καιρό. Όσον αφορά στην απόφαση του χωρισμού, είπε: «Κάναμε όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».  

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο παραμυθένιος έρωτας, η κοινή τηλεοπτική πορεία και το διαζύγιο

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ η Κατερίνα Καραβάτου την πρώτη της συνέντευξη μετά την κοινή ανακοίνωση διαζυγίου με τον Κρατερό Κατσούλη ρωτήθηκε για την αποχώρηση του ηθοποιού από τη εκπομπή και απάντησε «Είχε να κάνει με την απόφασή του να κάνει τα γυρίσματα στη Μυτιλήνη για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του».

«Προφανώς η απόφασή σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μια μέρα πριν την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης» ρωτήθηκε η παρουσιάστρια και απάντησε «Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη». «Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια» πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου και ανέφερε «Θα χρειαστούμε όλοι το χρόνο μας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA