Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού επεσήμανε σε συνέντευξή του ο Σον Πεν, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, ενώ ανέφερε ότι όσοι κυκλοφορούν ανεμβολίαστοι είναι σαν να κρατάνε ένα όπλο στα χέρια τους και να σημαδεύουν τους άλλους στο πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη: Σον Πεν: Εάν δεν εμβολιαστούν όλα τα μέλη της παραγωγής, δεν επιστρέφω στα γυρίσματα του Gaslit

Ο δημοφιλής ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο CNN στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Flag Day», εξέφρασε ανοιχτά τις απόψεις του για το εμβόλιο ενώ χρησιμοποίησε τη 2η Τροπολογία μιλώντας για τους ανεμβολίαστους.

«Είναι κάποια θέματα στη 2η Τροπολογία που πραγματικά πιστεύω ακράδαντα. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αναγνωρίσετε ότι, με κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να τριγυρνάς σημαδεύοντας με ένα όπλο το πρόσωπο κάποιου, γιατί αυτό συμβαίνει με τους ανεμβολίαστους».

Ο Σον Πεν, ο οποίος πρόσφατα αρνήθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς «Gaslit», μέχρι να εμβολιαστεί όλο το καστ, είπε ότι προς το παρόν μόνο τα μέλη της παραγωγής που αλληλεπιδρούν προσωπικά με το καστ πρέπει να έχουν κάνει το εμβόλιο. Όπως είπε: «Δεν ήθελα να νιώθω συνένοχος σε κάτι που φροντίζει τη μία ομάδα και όχι την άλλη. Και πιστεύω ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό, όπως το να ανάβεις τα φώτα του αυτοκινήτου τη νύχτα»

Ο ηθοποιός υποστήριξε επίσης ότι οι μη εμβολιασμένοι ανήκουν σε δύο κατηγορίες. «Υπάρχουν εκείνοι που, μόλις ο FDA δώσει την πλήρη έγκριση, θα προχωρήσουν στον εμβολιασμό. Και υπάρχουν και εκείνοι που έχουν εδραιωθεί σε ένα είδος ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και σε μια πολιτική ταυτότητα που έχει πάρει κάπως στραβά αυτό το ζήτημα σε κάτι που ξεχνά ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ολόκληρη η ιστορία μας, όλα βασίζονται στο να είμαστε ανεξάρτητοι γιατί κατανοούμε την αλληλεξάρτηση. Αυτή είναι η ιστορία των επιτυχημένων πραγμάτων σε αυτή τη χώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA