Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάσα Μπάστα διακομίσθηκε στο κέντρο Υγείας Μυκόνου χθες το απόγευμα της Τρίτης 24 Αυγούστου. Η τραγουδίστρια αγαπά πολύ τη δουλειά της και τώρα που ξεκίνησαν και πάλι οι εμφανίσεις- τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα- δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Έτσι το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, μέσα σε αυτές τις περιοχές που επισκέφτηκε είναι και η Μύκονος. Με τίποτα όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα βρισκόταν στο κέντρο υγείας.

Διαβάστε ακόμηΝίκος Οικονομόπουλος: Είχα συντροφιά την πίστη μου - Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κούραση των ημερών και η πίεση την οδήγησαν σε υπερκόπωση με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Αμέσως η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αυτή τη ανάρτηση η Σάσα Μπάστα, ήθελε να πει το δικό της ευχαριστώ στους γιατρούς για την περίθαλψη και την άμεση ανταπόκριση τους, ενώ όπως ανέφερε κάθε καλοκαίρι παθαίνει το ίδιο. «Υπερκόπωση όπως κάθε Αύγουστο δεν φοβάμαι όμως τίποτα γιατί έχω τους καλύτερους και με προσέχουν. Μια απλή λιποθυμία ήταν μωρέ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA