Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το νοσοκομείο που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Βάνα Μπάρμπα, λέει το δικό της «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας για την ιατρική περίθαλψη που της παρείχαν. Ενημερώνοντας, έτσι, με αυτό τον τρόπο τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. Όλα άρχισαν όταν πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» και εκεί έπαθε ένα ατύχημα που την οδήγησε στο  χειρουργείο.

Διαβάστε ακόμη: Στο χειρουργείο η Βάνα Μπάρμπα μετά την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» 

Η Βάνα Μπάρμπα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. «Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο. Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός η οποία πλέον χαμογελάει αισιόδοξα κοντά στους ειδικούς.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvana.barbaa%2Fposts%2F4897300843620421&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA