Μενού
  • Α-
  • Α+

O ξαφνικός θάνατος της Νανάς Ταπάσκου σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά της και τους κατοίκους των Σερρών, όπου ζούσε. Φίλοι και γνωστοί έχουν γεμίσει την προσωπική σελίδα της Νανάς Ταπάσκου στο Facebook με μηνύματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το 43χρονο πρώην μοντέλο άφησε την τελευταία του πνοή πιθανότατα από πνευμονική εμβολή.

Διαβάστε ακόμηΝανά Ταπάσκου: Πέθανε ξαφνικά το μοντέλο των ’90s

Η Νανά Ταπάσκου έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο. Αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική και το τραγούδι. Κυκλοφόρησε ένα CD single με τίτλο «Ό,τι Αγαπώ» και εμφανιζόταν σε μαγαζιά στην επαρχία! Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από το σίριαλ «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και συμμετείχε στο ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Αργότερα, η Νανά Ταπάσκου άφησε πίσω της τον χώρο της showbiz θέλοντας να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα, και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν απέκτησαν τα δύο παιδιά τους. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες, οπού μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφέ ενώ έκανε και εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA