Μενού
  • Α-
  • Α+

Και τις πιο δύσκολες μεταμορφώσεις βγάζει πέρα ο Τάκης Ζαχαράτος και το απέδειξε με τη δυσκολότερη ίσως μεταμόρφωση που έχει πετύχει στα τόσα χρόνια της καριέρας του. Ο χαρισματικός perfomer βάλθηκε να γίνει... Αντετοκούνμπο και από τη στιγμή που το αποφάσισε ήταν... δύσκολο να αποτύχει. Με προπονήτρια την Αντζελα Δημητρίου και φυσικά τα έμπειρα χέρια των ειδικών σε μακιγιάζ, μαλλιά και special effect, ο Ζαχαράτος έγινε... Γιάννης και γνώρισε την αποθέωση!

Ο Ζαχαράτος πρόσεξε και την παραμικρή λεπτομέρεια στη μεταμόρφωσή του, ενώ η προπονήτρια Αντζελα πήρε... ζεστά τον ρόλο της. Το αποτέλεσμα; Ο... Γιάννης Ζαχαράτος γνώρισε την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν το γύρισμα, στήθηκαν στα κάγκελα του εξωτερικού χώρου του θεάτρου προκειμένου να πάρουν γεύση από το νέο νούμερο στην παράσταση ««Πάμε γι’ άλλα … ολοταχώς» 

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Ρωτά την οικογένειά της τι θα βλέπουν στο MEGA και την τρολάρουν

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναρχίζει από Παρασκευή 27 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο Άλσος. Μαζί του στη σκηνή η lady του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, με τις μεγάλες της επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA