Μενού
  • Α-
  • Α+

Περήφανος πατέρας ο Στέλιος Κρητικός μετά την τεράστια επιτυχία του γιου του, Αρη, στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο γιος του ηθοποιού σάρωσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε πρώτος στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Πέρασε δεύτερη η κόρη της Πάολα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε ο Στέλιος Κρητικός, μέσω InstagramΟ Στέλιος Κρητικός ανέβασε ένα instastory με τη σχολή που πέρασε ο γιος του, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια για την επιτυχία του.

Αυτό δεν είναι το μόνο ευχάριστο γεγονός για τον Στέλιο Κρητικό, αφού ο ηθοποιός σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά. Ο Στέλιος Κρητικός έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ – Αγγελο και τον Αρη, ενώ με την Κάτια Παπαδοπούλου έχουν αποκτήσει μαζί ένα ακόμη κοριτσάκι, την Κόμισσα και τώρα περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους, επίσης κοριτσάκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA