Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως είναι το καλύτερό τους, αφού το περνούν μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία που θηλάζει τις δίδυμες και το μήνυμά της

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του κάνοντας μίνι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς και εδώ και λίγες ημέρες έχουν επιστρέψει στην Αθήνα. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνούν μία ήρεμη καθημερινότητα με τις κόρες τους, επιλέγοντας να κάνουν οικογενειακές βόλτες.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής (27/8) έκαναν μία εξαίρεση και βγήκαν για πρώτη φορά βράδυ οι δυο τους, προκειμένου να απολαύσουν ένα ωραίο γεύμα. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία από την έξοδό τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα σχολίασε: «Βραδινή έξοδος με το «κορίτσι» μου μετά από πολυυυυυυυ καιρό!! @chrismpo».

https://www.instagram.com/p/CTFvICcMDA0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι το κορίτσι του και ο έρωτάς του για τη σύζυγό του δεν κρύβεται. Πρόσφατα ο ίδιος αποθέωσε τη Χριστίνα όταν εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία από την ώρα που θηλάζει τις κόρες της, θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία της. Φυσικά ο παρουσιαστής σχολίασε: «Πιο περήφανος ΔΕ γίνεται! 😃😍».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA