Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία γέννησε στις 16 Ιουλίου, αποκάλυψε σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ θηλάζει, καθώς φοβόταν μην κολλήσει τον ιό και μην τον μεταδώσει. Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: Νάντια Μπουλέ: Οι πρώτες μέρες με την κόρη της στο σπίτι

Η Νάντια Μπουλέ απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων της με κύριο θέμα το γεγονός πως η ίδια αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ θηλάζει την κόρη της.

Οι followers της στο Instagram αναρωτήθηκαν "Πώς δεν φοβήθηκες να κάνεις το εμβόλιο; Είχε παρενέργειες σε πολύ κόσμο" με τη Νάντια Μπουλέ να απαντά "Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορονοϊό και να μην τον μεταδώσω. Γι'αυτό και το έκανα". Μία άλλη ερώτηση ήταν "Μπαίνω στον 7ο μήνα και ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να κάνω το εμβόλιο. Ποια η άποψη σου;" με την ηθοποιό να απαντά "Η άποψη μου είναι πως πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Κι εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω".

https://www.instagram.com/p/CSjZzYVsDd7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός, που μετά το τέλος της σειράς «Αγγελική» στον ALPHA, φημολογείται ότι πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «DOT» στον ΣΚΑΪ, μίλησε και τις εξελίξεις στα επαγγελματικά της.

Στο Q&A μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, σε συνδυασμό με την μητρότητα: «Ανυπομονώ και εγώ! Δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που μου πρότειναν μου αρέσει πολύ και δεν με δεσμεύει πολύ χρονικά. Ώστε να μπορώ να είμαι πολύ με την μπέμπα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να την αφήνω πολύ. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι ώρες που θα λείπω θα μου κάνουν καλό και για το σπίτι. Έχω μάθει σε πολλές ώρες δουλειάς την ημέρα. Οπότε θα είναι ελάχιστη η απουσία μου σε σχέση με ένα full time ωράριο. Τα γυρίσματα θα είναι συγκεντρωμένα σε δύο ημέρες την εβδομάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA