Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυστήριο με την Κατερίνα Διδασκάλου η οποία γνωστοποίησε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η περιοδεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Με ανάρτηση στο Instagram, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε ότι περνά ελαφρά την covid-19, αλλά με υψηλό πυρετό, παρόλο που τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Διδασκάλου: Με κορονοϊό η Μυρσίνη από τις Αγριες Μέλισσες

Ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, πως η Κατερίνα Διδασκάλου υποβλήθηκε και σε τέταρτο μοριακό τεστ, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κορονοϊό». «Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πώς είναι δυνατόν με τρία αρνητικά μοριακά τεστ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό. Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό αρνητικό... Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει covid! Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν. Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς covid)» έγραψε στο facebook, ενώ ακολούθησε πληθώρα σχολίων.

Η νέα ανακοίνωση του σκηνοθέτη

Ωστόσο σε νέα του ανάρτηση ανακοίνωσε ότι ξεκινούν και πάλι οι παραστάσεις γράφοντας «Επιστρέφουμε! Υγιής και απαστράπτουσα η Κατερίνα Διδασκάλου- μετά την απομόνωση και ξεκούραση τόσων ημερών-επιστρέφει στη δράση. 6 Σεπτεμβρίου, Η πόρνη από πάνω, παρουσιάζεται στο Θέατρο Κολωνού, εγκαινιάζοντας το Θεατρικό Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων. Μπράβο Κατερίνα μου!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA