Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ενεργή στα social media και πολύ συχνά τα χρησιμοποιεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της. Η ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση της με την πεθερά της, το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, καθώς και για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Το ατελείωτο καλοκαίρι της - Οι τούμπες στην πισίνα και τα θαλάσσια σπορ

Σε Q&A που έκανε στο Instagram την ρώτησαν για τη σχέση της με την πεθερά της και εκείνη απάντησε: «Είναι ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αυτό τα λέει όλα. Την εκτιμώ βαθύτατα».

Οι followers της ηθοποιού είχαν απορίες και για τα κιλά της εγκυμοσύνης και πώς κατάφερε να τα χάσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ την ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί.

Οσον αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός απάντησε «Δεν τα έχω χάσει ακόμα όλα αλλά δεν ασχολούμαι πια γιατί είναι λίγα. Πιστεύω είμαι 3-4 κιλά πάνω αλλά θα φύγουν με τον καιρό! Έχω καλή διάθεση που αυτό έχει σημασία και από χειμώνα λέω να ξεκινήσω και κάποιο είδος γυμναστικής (έτσι λέω πάντα)».

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί, απάντησε: «Έχουμε καιρό. Δεν είμαι αρνητική σε τίποτα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA