Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο ενός παίκτη που συμμετέχει στο φετινό Big Brother. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο παίκτης ποζάρει γυμνός μπροστά από έναν καθρέφτη. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON TIME, η οποία έχει στην κατοχή της το βίντεο, στο βίντεο διακρίνεται με ευκρίνεια όχι μόνο το σώμα του αλλά και το πρόσωπο του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother πρεμιέρα: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι με έπαθλο 100.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι είχε ξεσπάσει σάλος με τα «ροζ» βίντεο της παίκτριας Χριστίνας Ορφανίδου. Όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Γιαννόπουλος μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ένα νέο «ροζ βίντεο» με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον πρώην σύντροφό της έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του πρώην ζευγαριού, έρχεται σχεδόν μια εβδομάδα μετά το πρώτο «ροζ» βίντεο με πρωταγωνίστρια την 35χρονη παίκτρια. Μάλιστα η υπόθεση έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Σε live επεισόδιο της εκπομπής, η Χριστίνα με λυγμούς, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μίλησε για τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών από τον πρώην σύντροφό της και αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει στη ζωή της. Η εξομολόγηση και η συγκίνηση της παίκτριας προκάλεσαν την μήνιν του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έβαλε κατά του πρώην συντρόφου της, χαρακτηρίζοντας τον «ανύπαρκτο», «μισογύνη» και «φαλλοκράτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA