Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μοιάζει απίστευτα με έναν σταρ του Χόλιγουντ. Τώρα ήρθε η σειρά του Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως «The Rock», να ανακαλύψει τον δικό του σωσία. Πρόκειται για τον Ερικ Φιλντς, έναν αστυνομικό από το Κολοράντο των ΗΠΑ, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά με τον ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Νέιθαν Μιντς: Ο Μπραντ Πιτ και ο σωσίας του μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

«Ω, γαμώτο! Γουάου. Ο τύπος αριστερά είναι πολύ πιο κουλ. Μείνε ασφαλής φίλε και σε ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου. Μια μέρα θα πιούμε μαζί τεκίλα και θέλω να ακούσω όλες τις “rock ιστορίες” σου γιατί ξέρω πως έχεις» έγραψε ο Ντουέιν Τζόνσον πάνω από μια ανάρτηση στην οποία η φωτογραφία του ήταν τοποθετημένη πλάι σε εκείνη του σωσία του.

https://twitter.com/TheRock/status/1432578648029085705?ref_src=twsrc^tfw

Αφωνοι μένουν και όσοι συναντούν τον Φιλντς από κοντά στο αστυνομικό τμήμα που εργάζεται και τον μπερδεύουν με τον ηθοποιό. Ο σωσίας του Ντουέιν Τζόνσον είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία του στην επίσημη σελίδα του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Μόργκαν στο Κολοράντο των ΗΠΑ που εργάζεται, στην οποία πόζαρε πλάι σε κάποιον πολίτη που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον αστυνομικό λόγω της ομοιότητάς του με τον Ντουέιν Τζόνσον.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMorganSheriffOffice%2Fposts%2F4241522865925231&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA