Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν και πάλι, ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Αφορμή για τη συνάντησή τους στάθηκε, σύμφωνα με το okmag.gr, η συναυλία του τραγουδιστή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Τεχνόπολη Αθηνών. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας βρέθηκε στο καμαρίνι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Επίσης, έσπευσε να συγχαρεί τους δύο καλλιτέχνες, και όχι μόνο συνομίλησε με τον Μιχάλη σε αλλά έβγαλαν και φωτογραφίες με όλη την παρέα τους.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά το χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με καλούς της φίλους, ανάμεσά τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς και ο Γιώργος Δάσκαλος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φτάνοντας στην Τεχνόπολη μαζί με τον ηθοποιό Γιάννη Καπελέρη, την υποδέχτηκε ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Δέδες, με τον οποίο διατηρεί επίσης φιλική σχέση.

«Πριν ο Μιχάλης βγει στη σκηνή, πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και του ευχηθεί καλή επιτυχία» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν φανερά ευδιάθετη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA