Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ψεύτικη» και «σαύρα» αποκαλεί την Όπρα Γουίνφρεϊ η Ρόουζ ΜακΓκόουαν παραπέμποντας σε μία φωτογραφία που όπως αναφέρει αποδεικνύει τη φιλία που είχε η παρουσιάστρια με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν που έχει καταδικαστεί για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Σε 23 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν 

Με ανάρτησή της στο Twitter η Ρόουζ ΜακΓκόουαν εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της Όπρα Γουίνφρεϊ, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία η παρουσιάστρια φιλά στο μάγουλο τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, ακτιβίστρια του κινήματος #MeToo, στο tweet της αποκαλεί την Όπρα Γουίνφρεϊ «ψεύτικη όσο δεν πάει», προσθέτοντας μάλιστα το hashtag «σαύρα». «Χαίρομαι που βλέπουμε την άσχημη αλήθεια για την Όπρα. Εύχομαι να ήταν αληθινή, αλλά δεν είναι. Ήταν φιλαράκι με τον Γουάινστιν» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ρόουζ ΜακΓκόουαν. Η Όπρα Γουίνφρεϊ «υποστηρίζει μια αρρωστημένη δομή εξουσίας για προσωπικό της όφελος».

https://twitter.com/rosemcgowan/status/1432065449903153157?ref_src=twsrc^tfw

Καταδίκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα του βιασμού σε τρίτο βαθμό και για σεξουαλικές επιθέσεις σε πρώτο βαθμό και καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, το περασμένο έτος. Οι υποθέσεις που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας ενέπνευσαν το κίνημα #MeToo, στο πλαίσιο του οποίου πολλές γυναίκες άρχισαν να μιλούν ανοιχτά για τις δικές τους εμπειρίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA